Retouren en terugbetalingen

Retourneren is gratis en heel eenvoudig!

We hebben alle vertrouwen in onze producten en onze klanten zijn erg tevreden, maar een verkeerde maat kan natuurlijk altijd voorkomen. We maken het je daarom zo makkelijk mogelijk.

Binnen 14 dagen na de datum van levering, kunt u via onderstaande knop een retouraanvraag indienen doormiddel van het ordernummer en e-mailadres. Daarna komt u op de bestelpagina, onderaan de pagina klik je op de knop “retouraanvraag”, ga naar het formulier en selecteer het te retourneren product.

U ontvangt een bevestigingsmail met de instructies die u moet volgen om de verzending uit te voeren.

Na aanmelding, dient u het product binnen 14 dagen te retourneren in de originele staat en verpakking. De verzendkosten voor het terugsturen van het product zijn voor rekening van Sparco Fashion. Bewaar altijd uw verzendbewijs om vermiste leveringen te voorkomen.

Zodra het geretourneerde product in juiste staat is ontvangen, zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening.

Daarnaast heeft u het wettelijke recht om binnen 14 dagen na levering de overeenkomst te herroepen. Klik hier voor het modelformulier.

Voor meer informatie verwijzen we naar de algemene voorwaarden of u kunt contact opnemen met de klantenservice.